طاووس قهوه ای-کامئو(Brown Peafowl)

طاووس نژاد قهوه ای
Brown Peafowl
این ماکیان بزرگ قهوه ای گونه ای از خانواده طاووس ها می باشد و با نام طاووس کامئو نیز شهرت دارد.این گونه طاووس به علت تعقیراتی که در ساختار پرها نسبت به دیگر گونه های طاووس دارد بر خلاف دیگر نژادهای طاووس توانایی باز کردن دم به صورت چتری و قوصی ونمایش پرها را ندارد.
نرهای این گونه طاووس سرو گردن تا زیر سینه و پشت کمر قهوه ای تیره که به سمت زیر سینه روشن تر می شود دارند، بر روی بالها بصورت زمینه کرم با رگه های قهوه ای، شاه پره ها به رنگ شکلاتی، دم قهوه ای روشن با گلهای چشمی شکل قهوه ای تیره که هرچه سن پرنده نر بیشتر می شود طول پرهای دم بلندتر می شود، بر روی سر دارای کاکل پرچمی به رنگ قهوه ای می باشد.
ماده ها گردن سبز خالدار سینه کرم رنگ، پشت قهوه ای روشن، نوک و پاها به رنگ قهوه ای تیره می باشد، برروی سر واجد کاکل پرچمی به رنگ قهوه ای است، ماده طاووس ها به رنگ سبز روشن می باشند.
پوست صورت نرها و ماده ها بدون مو و سفید رنگ می باشد.
محل نگهداری:
حداعقل فضای مناسب برای یک جفت طاووس قهوه ای ۱۰متر مربع به بالا می باشد، هرچه محیط نگهداری طاووس بزرگتر باشد شرایط مطلوبتری جهت زیست، پرورش و تکثیر طاووس ها است.
تغذیه:
طاووس ها ماکیان دانه خوار، میوه خوار و همه چیز خوار هستند و بهترین جیره غذایی برای تغذیه طاووس قهوه ای دانه مرغداری، دانه پارس، کنسانتره، میوه جات و سبزی جات تازه می باشد.
سن بلوغ:
سن بلوغ در جنس نر طاووس قهوه ای در ۳ سالگی بوده وسن بلوغ در طاووس های قهوه ای ماده در حدود۲ سالگی به بعد است.
تولید مثل:
آغاز جفت شدن و زادآوری در طاووس قهوه ای در اوایل فصل بهار است و در صورت شرایط تغذیه ای وزیستی مناسب تخمگذاری تا ۵ دوره ودر هر دوره ۵ تا۱۱تخم می گذارد بعد از اتمام تخمگذاری بر روی تخمها خوابیده وجوجه ها بعد از ۲۸روز سر از تخم در می آورند.
طول عمر:
در شرایط خوب زیستی طاووس ها درحدود ۱۵سال به بلا عمر می کنند.
منبع بعضی مطالب:
ویکی پدیا انگلیسی.
گردآوری و تنظیم:
پرنده جنگل junglebird.ir
آدرس مطلب: junglebird.ir/?p=622
نظر شما در مورد طاووس جاوا چیست؟ آیا تجربه و یا اطلاعاتی در مورد طاووس جاوا دارید؟
دیدگاهتان را بنویسید