قرقاول نژاد طلایی زرد – قرقاول لیمویی(Yellow Golden)

قرقاول نژاد طلایی زرد
Yellow Golden
قرقاول نژاد طلایی زرد(Yellow Golden) سویه تعقیر ژنتیکی یافته و جهش یافته از نژاد قرقاول طلایی چینی(بلژیکی) می باشد. این ماکیان را قرقاول لیمویی یا قرقاول لیمویی جنوب شرق آسیا نیز می گویند.
قرقاوول نژاد لیمویی در اواسط قرن بیستم توسط دانشمندی به نام پرفوسور جی جی پرورش و تکثیر یافت
خصوصیات نژادی:
قرقاول لیمویی با ظاهری شبیه به قرقاول چینی(بلژیکی) است ، با این تفاوت که در جنس نر تمامی بدن با رنگ زرد لیمویی تا مایل به سفید پوشیده شده و طوق گردنی به رنگ طلایی و طول بدن در حدود ۱۰۰ سانتیمتر است و جنس ماده به رنگ خاکستری است. در دوجنس نر و ماده پاها و منقار به رنگ زرد می باشد. این نژاد قرقاول بسیار مقاوم بوده و به راحتی نگهداری و تکثیر می شود. نژاد لیمویی جهت نگهداری در مناطق شرجی و معتدل و بارانی مناسب است.
در قرقاوول طلایی زرد(لیمویی) توانایی امتزاج ، جفت شدن و زاد و ولد با دیگر نژادهای قرقاول و دیگر ماکیان مانند مرغ و خروس اهلی را دارد.
محل نگهداری:
برای نگهداری از قرقاوول نژاد لیمویی محلی مسقف و با روشنایی مناسب به مساحت حداعقل ۱۰ متر مربع با بستری پوشیده شده از پوشش مناسب مانند خاک دستی ، شن و ماسه و کاه و کلش مناسب می باشد.
نکته: پاهای قرقاول ها بسیار حساس بوده و برای جلوگیری از خراب شدن و کج شدن پای قرقاول ها باید از بستر مناسب در محل نگهداری آنها استفاده کرد ، همچنین بستر مناسب از قرقاول ها در برابر رطوبت محافظت می کند.
تغذیه:
قرقاول لیمویی را می توان با انواع دانه غلات ، دان صنعتی ماکیان ، دانه پارس ، کنسانتره ، پلیت قرقاول و انواع سبزیجات تازه تغذیه کرد.
سن بلوغ:
سن بلوغ در این ماکیان ۱ الی ۲ سالگی است.
زاد و ولد:
در صورت شرایط مناسب در سیستم بسته در تمامی فصول امکان زاد و ولد وجود دارد. زاد و ولد در محیط های طبیعی و باز در نیمه دوم فروردین و اردیبهشت ماه صورت می گیرد. تعداد تخمها در هر کلاج و دوره ۸ الی ۱۲ عدد است و زمان در آمدن جوجه ها از تخم در حدود ۲۲ الی ۲۳ روز بعد از خوابیدن ماده بر روی تخمها می باشد.
گرد آوری و تنظیم:
پرنده جنگل junglebird.ir
آدرس مطلب: junglebird.ir/?p=2468
نظر شما در مورد قرقاول لیمویی چیست؟ آیا تجربه و یا اطلاعاتی در مورد قرقاول لیمویی دارید؟
پاسخی بگذارید